ESCOLA SOLIDÀRIA

Presentam el projecte solidari que du a terme l’auxiliar de conversa del nostre centre, Wendy. Avui a la festa de fi de curs els alumnes de 5è i 6è us explicaran quines activitats han fet ells i tothom vulgui podrà col·laborar amb el projecte.

IMG_0410

1 HISTÒRIA
Na Wendy i en Ken van decidir anar a Nepal per caminar per les muntanyes d’Himàlaia. En un bus, van conèixer a Tej B. K., president d’un centre educatiu a Pokhara. Tej va insistir que anessin a visitar els fillets de l’escola després de finalitzar la caminada. Quan van acabar 15 dies més tard, van contactar amb en Tej i es van trobar al centre educatiu, al cor dels suburbis de Pokhara.
2 JEPC
Joint Effort for Poor Children (JEPC) és una organització sense ànim de lucre de Nepal situada a Pokhara. La seva missió és donar suport a l’educació dels fillets que viuen als suburbis amb el pagament de la matrícula, tutorització, uniformes i materials així com també donar-lis menjar. Ara només pot ajudar a 32 estudiants, considerats “els afortunats” dels suburbis. Alguns dels fillets són víctimes del terratrèmol mentre que d’altres són orfes que viuen del carrer per sobreviure.
3 EL TERRATRÈMOL
El terratrèmol va sacsejar Nepal el 25 d’abril del 2015, matant a 9.000 persones i causant una destrucció massiva que va dur a talls d’energia, falta de menjar i combustible que encara afecta al país avui.
El centre educatiu JEPC pateix danys que han dividit la paret principal de la sala d’estudi. L’edifici està a punt de caure en qualsevol moment.
El cor de na Wendy va ser captivat per la dedicació dels estudiants i va saber que els havia d’ajudar.
“Building Education” és un projecte creat per na Wendy que s’ha associat amb JEPC per donar suport econòmic en la reconstrucció completa del centre educatiu JEPC.
El projecte consisteix en 3 fases:
FASE I – Sala d’estudi / Paret del menjador i ampliació 5.900€
FASE II – Cuina 2.000€
FASE III – Passadís / Apuntalar les parets existents 1.500€
Després de recaptar doblers i rebre donatius d’amics, familiars i simpatitzants, han pogut finançar i començar la reconstrucció de la FASE I del projecte.
Na Wendy anirà al Nepal el mes de setembre per fer el seguiment de la finalització de la FASE I.
Esperem recaptar prou doblers per començar la FASE II el mes d’octubre.
El nostre objectiu: 2.000€ per al setembre de 2017.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s